Kantstött AF

 
Asså det här med att vara trött och ledesen verkar vara något som går runt just nu. Snackade med Frida i telefon precis och jag vet faktiskt inte vem av oss som suckade högst av tanken på den här dagen och livet. Så otroligt grå, deppig och onödig bara. Likadant är det när man snackar med folk på jobbet, alla svarar något sorts osäkert mumlandet "mjahaamne" när man frågar hur det är, skönt ändå på något vis att fler känner att livet mest känns som en enda stor suck just nu. 
 
Hur är läget då? Näe jag mår inte bra, jag är ledsen och trött på allt. Grät lite idag på jobbet till och med. Skulle behöva typ två månaders semester på en paradis-ö för att känna mig som människa igen nästan, känner mig helt jäkla kantstött och slut på så många plan. Ja det var nog med gnäll från mig, nu ska jag fortsätta med roliga och uppiggande aktiviteter som tvättstuga och en meter disk. Joy!
6 kommentarer »
Maria

Jag skulle vilja åka till värmen och dansa ute på kvällarna. Men du redan i morgon ska vädret bli bättre. Kram till dej och katterna. 😊😇

Anonym

Sök till paradise hotel;)

Ainas mamma

Puss!

Elsa

ahh fan asså, livet <///3 hoppas det känns lite bättre idag

Fru B

I know the feeling

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}