Kattjul!

 
I år tänkte jag för första gången julpynta här hemma! Har inte julpyntat ordentligt sedan jag flyttade hemifrån för typ 4 år sedan vilket helt sjukt. Eller heeeelt sjukt är det inte eftersom jag hela tiden hållit på och renovera vart jag än har bott senaste åren och lixom aldrig kännt att mitt hem varit så färdigt att julpynt varit prioriterat lixom. Men nu så, nu är jag peppad! Jo, julen går ju lite hand i hand med julgranar opch en julgran vill jag verkligen ha iår. Grejen är att jag delar lägenhet med två vilda akrobatiska ap-katter som även klättrar på ställen dom inte kan klättra på och en gran känns spontant som en typisk dålig idé. Ser dom hänga där i toppen med julgranskulor och grejer flygandes överallt. Men!! Sen kom jag på att katterna för tusan borde tycka att en riktig julgran är väldigt sticksig eftersom dom inte har någon päls, typ lika sticksig som när vi människor tar på dom, väldigt sticksig! Jag undrar nu, har ni som har katt eller är uppvuxen med katt haft problem med att era katter klättart i era julgranar?
8 kommentarer »
Maria

Inte klättrade min upp i gran men lekte med kulorna längst ner och det var helt ok för mej. Men en kompis katt fick ungar och dom klättrade upp i gran. Var så söta när vi hittade dom där. 😊😇

Josefine

Säger du åt dom ordentligt några gånger slutar dom nog men va beredd på att behöva nöta NEJ ett gäng gånger, som sagt =) Fram med massa andra leksaker och avled, lika som med valpar, barn osv.

Anonym

Köpte min katt för 1 år sedan och skaffde en julgran förra vintern, han gjorde också som komentaren ovanför, att han lekte med kulorna längst ner men klättrade aldrig i granen,och då var han ju en busig kattunge :)

Jeanette

Hahaa, jag fick knyta ett snöre i granen och sätta fast i en krok i väggen, för mina två kissar välte den hela tiden :D

Johanna

Jag har också två Cornish rex, och testade med julgran förra året och trodde väl att de här kommer aldrig gå men dom var på kulorna längst ner några gånger men aldrig upp i granen så de gick mycket bättre än jag trodde 😄👍🏻

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

Anonym

Våra katter lekte med kulorna länst ner men inte klättrade. Mammas ina katt var väldigt på granen, men hon sprutade fyspray så då lät dem den vara :)

Erika

Jag är också pepp på att julpynta!