Läskigt

 
Ush det hände en sån himla läskig sak igår. Låg i soffan i godan ro med katterna och kollade på tv, helt plötsligt känner jag mig jättekonstig, typ helt yr och illamående och får svårt att andas, sen fick jag världens ryck genom hela kroppen så både jag och katterna flög ur soffan, kände typ att mina händer och fötter domnade bort och det kändes som att jag skulle svimma. Sen fick jag världens frossa och fick sitta insvept i en filt i över en timme utan att våga röra på mig. Trodde seriöst att jag drabbas av någon akut sjukdom och att jag skulle dö. Så sjukt läskigt!! Det här har hänt en gång tidigare för kanske 1,5 månad sedan fast inte lika intensivt men läskigt då också. Fy asså! Ringde Torun som är sjuksköterska och hon sa att det kunde bero på stress, köper det rakt av, känns helt rimligt. Sjukt bara att det verkligen kändes som att jag höll på att dö påriktigt, ush..
 
Utöver det är det fint. Har varit hos Anki och fixat fransarna och druckit likör och snackat skit i flera timmar idag, så mysigt och så bra häng. Är så glad att jag har några"vuxna" vänner som är äldre än mig och inte bara kompisar i min egen ålder, man har en helt annat sorts "nytta" av varandra än vad man har med ynge tycker jag. Förstår ni hur jag menar? Nu är jag iallafall hemma och fortsätter hänet fast med katterna, jag vill ut ikväll men känns som att alla jag känner är upptagna så vi får se hur jag gör. Kommer typ gå sönder av uttråkning om jag inte gör något spännande ikväll känner jag, akut brist på roliga spännande saker i mitt liv just nu!!!
6 kommentarer »
Maria

Ja låter som stress. Har liknande efter dödsfallet. Djup andas är bra och bra du har kissarna kram .😊😇

Anna

Låter som en panikångestattack, hoppas det blir bättre och var rädd om dig själv ☺️

Malin

Googla hyperventilationsyndrom eller likdande

Erika

Det låte mycket väl som stress men jobbit ändå :(

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

Anonym

Det är typiska symptom på panikångest - din kropp talar till dig att sänka tempot och lyssna på hur i egentligen må och vad du behöver. Va rädd om dig.