LURVIG

 
ÅH! Livets liv! Äntligen!!! Ikea har tagit det stora och viktiga steget att börja tillverka möbler och gerjer för djur so, inte är så fula, wohooo! Som jag skrev i några inlägg här nedanför så är precis ALLA saker och ALLT som hör husdjur till fruktansvärt skitfula och nästan o-köpbara. Nu när jag börjat tvivla så mycket på vad det ska bli av mig och vad jag ska jobba med i framtiden så har tankarna flera gånger gått till att kanske börja designa snygga kattmöbler, eller djurmöbler och saker i övrigt. Typ snygga klösträd, snygga sängar, snygga matskålar, snygga kattlådor osv osv, inte fula saker alltså och det är inte så svårt att fixa eftersom ALLT ÄR SKITFULT därute på markanden. Kolla nu då, Ikea tänker helt klart rätt. Snygg kattsäng, snygg kattlåda, snygg matskål. Ja eller helt neutrala och inte så fula kanske jag ska säga, snygg är väl att ta i. Dock gillade jag det där skåpet med ben som är något sorts kattbo, det vill jag ha!
7 kommentarer »
Marie

Den där vita kattlådan försöker jag hitta på Ikea hemsida, men inget napp. Snälla vill du ge mig länken dit. Vill gärna spana in den. Tack på förhand

Svar: Hej!! Kollektionen har inte släppts i Sverige än, ska komma i mars hörde jag! :)
Aina Lesse

Maria

Jag tycker dom där bona som ser ut som igloss är ok. Katterna brukar älska dom.

Marie

Aha på det viset. Tack iaf för ditt snabba svar

Erika

Vad coolt!

Billieballie

Åh vad ledsen jag blir att du inte hittat nått fint, jag köper bland annat in kattgrejer till vår djuraffär och det finns ju sååå mycket fint. Jag är också helt för neutrala och stilrena grejer, tycker inte om mönster och när det händer mycket. Du kollar på fel ställen ;)

Ajli Müller

Åh, tjusigt! Och jag tycker att du själv ska designa kattgrejer också, vilken toppenkarriär du skulle göra där som har så himla bra smak <3

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}