Morse

 
Såååå!! Lever men jösses vad jag är trött!! Kaos! Igår var supertrevligt, hade som sagt ett "event" ihop med ett vinföretag på ett hotell igår och det var superlyckat tycker jag! Ni ska få se bilder imorgon, är för trött för att orka hålla på och fixa med dom nu. Så länge får ni två från imorse som Frida tog, där ser ni lite utav den awesome utsikten vi hade över Humlegården och spåren från kvällen innan. Det var också najs att jag fick ha kvar sviten hela natten så sov där inatt med Frida, mycket mys! Hade också så extremt mycket mat över från fetsen när vi kom hem på natten att det inte gick någon nöd på oss, har typ aldrig varit med om att ha tillgång till så mycket  mat någonsin, dröm haha.
 
Idag har jag varit på kalas hemma hos min kusin som fyller år, också mycket msyigt. Nu är jag dock äntligen hemma med katterna igen och ska mysa sönder resten av den här söndagen, det är ju det söndagar är till för!
 
1 kommentar »
THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}