Ost&Kaffe

Hej hej hej hej!! Hur måååår ni? Jag är trött, toktrött! Kom hem vid 03 inatt och gick upp vid 07 för att gå till jobbet så det har blivit mycket kaffe här på jobbet under dagen. Åkte förbi Athena mitt i natten och hämtae upp katterna, saknade dom för mycket för att vänta till idag. Guuuuud så gosigt det var att sova med om inatt, körde någon sorts trippelsked med mig som stora skeden och kattig och Sally som två småskedar efter varandra, uuuuuh så mysigt!! Tror dom hade saknat mig också faktiskt, kändes som så! Vill bara sluta jobbet nu så jag kan åka hem till dom och gosa mer, har mycket gos att ta igen nu efter några dagar ifrån varandra. Ska dock möta upp Frida efter jobbet och ga henne en puss och en kram och ta en fika, har ju saknat henne med så det blir mys.
 
Oh my loooord vad jag maxade min packning igår då. Köpte med mig så jäääääävla mycket ost från Italien, flera kilo minst. Salami också så nu jävlar ska jag äta ost och slami hela helgen utan stopp, fan det godaste jag vet! Köpte också två handväskor därborta som ni ska få se sen, så fina och i äkta skinn så förhoppningsvis håller dom ett tag. Bra köp helt klart, sjukt nöjd! 
1 kommentar »
Maria

Visa gärna det du köpt. Jag också trött men gick en skön höstpromenad i solen. Saknar en katt när du berättar om dina. Kram.😊😻