#Relax

Inlägg i samarbte med Relax Reisling/Nigab

 
 Hej!! Första dagen på mitt nya jobb är avklarat, känns superbra! Är alltid lite nervös och orolig innan jag ska göra nya grejer sådär på ett undermedvetet vis för jag sov galet oroligt inatt. Hur som helst, har börjat jobba med ett nytt dejtingprogram som ska gå på TV3. Känns så himla kul att få leta efter folk som är lite kära och lite pirriga och glada som omväxling mot Lyxfällan där folk tyvärr inte är så superpeppade och glada över sin situation, kul med lite omväxling tycker jag!

Hur som helst tänkte jag visa er lite bilder från i lördags. Fick äran att bjuda in mina vänner till typ en vin-förfest som en PR-byrå och ett vinföretag ordnat, dom hade gjort superfint och fixat en svit till oss att vara på helt proppfylld med mat! Vinet vi fick prova heter Relax och är ett vitt riesling-vin från Tyskland, jag är verkligen inte vinproffs och har både ett dåligt smaksinne och luktsinne men enligt beskrvningen ska den smaka ungefär persika, päron och citrus och vara väldigt blommigt och fiskt och det tycker jag stämde bra, det var sött och supergott! Väldigt lixom lätt, sött och lättdrucket om jag själv skukle beskriva det, slinker ner himla fort, tur att det bara är 8% för annars hade det nästan vara svårt att lämna hotellrumet haha!

Min mage är nog ni vet ganska sur så jag dricker väldigt sällan både bubbel och vitt vin just på grund av min sura mage men det här gick fin fint, kul för mig haha! Hade iallafall superdupertrevligt och vill gärna alltid mysa runt med mina vänner på sånna här trevliga tillställningar, så puss och tack för i lördags alla inblandade!

5 kommentarer »
THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

Anonym

Jag har med sur mage och äter medicin för det, och tycker rödvin är det värsta (dock mår magen kasst av all alkohol, men ibland får man ju offra sig). Har du inte receptbelagda tabletter så köp omperazol och ät två dagar innan och två dagar efter så brukar drickande gå lindrigt för magen :)

Lisa

Så härligt det ser ut :D

Anonym

Aina inget illa menat men d ser ut som att du gått ner i vikt? Huuuur?😐 jag vill oxå😓

Emma

Hej på dig Aina, en fin blogg du har och önskar dig all lycka till med att hitta personer till ditt/ert nya dejtingprogram på Tv3...

Mvh Emma..