Såret

 
Idag är det Halloween-ish! Typ. Här är min outfit! Nääää, eller jo, än så länge är det här min outfit men den kommer att spökas till lite mer snart. Halloween är egentligen min bästa tid på året och jag ÄLSKAR att klä ut mig men det här året har jag verkligen inte haft tid att lägga ner så mycket energi eller tid på en bra dräkt. Jag har med mig en rödluvan-kostym som jag hittade i garderoben som jag kanske byter om till sen men jag börjar kvällen i vanliga kläder och ett stort sår i huvudet. Har köpt latex och blod och kollat på en hel hög med tutorials på Youtube hur man gör sår hoppas det blir bra, Frida ska hjälpa mig också, hoppas hon har lite koll. 
 
Ikväll ska jag iallafall hålla i ett litet event där jag bjudit in mina kompisar till en förfest på ett hotell. Vi ska dricka en himla massa vin, äta sjukt mycket mat och sen göra stan osäker. Hörs sen med en updatering om såret, ciao ciao caio!
1 kommentar »
THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}