TV-torsdag

Sponsrad post i samarbete med TV3
 
Ååååh idag är en sån bra tv-dag!! Hela TVÅ program jag varit med och jobbat på rakt efter varandra, först Lyxfällan sen premiär för nya säsongen av Ensam Mamma Söker, blir ju inte bättre?! Älskar alla sånna här dejtingprogram, så mysigt att kolla på folk som blir kära och är sådär pirriga. Bra för oss som är för fega för att gå på dejt och bli kär i någon, vi får leva ut vår löööve genom tvn helt enkelt haha! 
 
Har för övrigt så sjukt mycket tv att kolla ikapp, går så jäkla mycket bra på TV just nu känns det som. Ska iallafall kötta på med Paradise Hotel, Temptation Island, Bachelor, Lyxfällan och Ensam Mamma nu i dagarna så kommer ha fullt upp. Men hur som helst, Ensam Mamma på TV3 kl 21 ikväll. Du kan se avsnittet HÄR! (efter kl 21)
 
I samarbete med TV3.
1 kommentar »
Mary

Hej, jag vill bara säga ett stort tack till Dr. OGUNDU för vad han har gjort för mig och också råd till någon som lider av civilproblemet. Han tog tillbaka mannen jag älskar och vårdar med hela mitt hjärta, En man som lämnade mig för en annan kvinna i bra 6 månader, med 2 barn, hoppades allt förlorat tills jag hittade Dr OGUNDU email online, som berättade för mig att allt kommer att bli bra . Han berättade för mig att min man kommer tillbaka om 2 dagar, jag är så underbar idag att min man är tillbaka till mig och vi är glada och han vill alltid vara vid min sida, jag kommer att rekommendera dig mot liknande problem att kontakta Dr OGUNDU vem är pålitlig och rakt framåt kan du kontakta honom via e-post [drogunduspellcaster@gmail.com]
Om du också behöver lösas i följande problem, kontakta honom så bra.
1) Om du vill ha din ex tillbaka.
(2) Kärlekstavling
(3) Du vill bli promad på ditt kontor.
(4) Du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
(5) Om du vill ha ett barn.
(6) Du vill vara rik eller vinna en lotteri.
(7) Du vill knyta din man / fru för att vara din för evigt.
(8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
(9) om du inte kan uppfylla din partner.
(10) om du vill stoppa din skilsmässa.
(11) om du vill skilja din man
(12) om du vill ha dina önskemål.
(13) Graviditet stava för att bli gravid baby
(14) Garantera att du vinner de oroliga domstolsärenden och skilsmässa oavsett scenen
(15) Avbryt ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.
Ännu är e-postadressen [drogunduspellcaster@gmail.com] omedelbart kontakta honom