Venedig vol 1

 
Här kommer en liten bildbomb från dagens häng här i Venedig. Herreguuuuuud vad det är fint, helt otroligt! Bara massa gamla fina hus och små gator och små gränder och små broar, allt ser ut som en kuliss från en filminspelning. Coolt! Har mest bara gått runt idag och kollat, finns så himla mycket att se. Hade inte en aning om att det inte finna några bilar i Venedig, bara båtar och en himla massa små slingriga små vägar och gränder som det är omöjligt att hitta i. Kan typ inte ens föreställa mig att lokalbefolkningen hittar, så jäkla krånglit är det. Om man skulle vara full och försöka hitta hem hade det varit OMÖJLIGT, det skulle fan ingen klara av, lovar. 
 
Idag är min lillasysters födelsedag så vi har käkat tårta till frukost, vongolepasta till lunch och så ska vi ut på födelsedagsmiddag ikväll. Hela den här resan kommer att gå ut på att äta för mig, helskotta vad mycket god mat ilatienarna levererar. Kommer typ endast fylla resväskan med ost på hemvägen, man får fan passa på!
3 kommentarer »
Molls

Venedig - jaaa
varit där, iofs bara under en dag, på en Italian Tour för snart trettio år sedan med min mamma och lillasyster. På tio dagar besökte vi förutom Venedig bl a Bolzano, Verona, Florens, Rom, Neapel och Capri =)

Sofia - bipolär och f.d laestadian

Vad mysigt det ser ut! :)

Erika

Så fin du är :)