06

 
Godmorgon! Jag skulle ha åkt till landet nu på morgonen med min kusin men vaknade vid 06 och hade världnes feber och frossa! Tack och lov hade min kusin också vaknat och kännt sig sjuk så han blev inte jättebesviken men ändå.. Segt! Vi skulle ut och kolla till lite el-grejer och fixa till gräsmattan men vi får skjuta på det tills nästa helg. Känner jag mig själv rätt så är jag väl sjuk då också med min vanliga tur, så fort jag slappnar av händer det känns det som!
 
Tänker hur som helst ta det jäääääkligt lugnt i helgen, det hade jag planerat ändå, är typ skadad från förra helgen fortfarande! Imorgon var planen att plocka svamp med Erik men vi får nästan se hur det blir med det också, är osäker på hur mycket jag skulle orka gå runt i skogen sådär men håller verkligen tummarna att jag piggat på mig då, VILL HA en svampmacka innan helgen är slut ju!!!
 
I övrit här hemma så ligger jag juct nu i sängen med katterna och kollar på Tunnelbanan, bra medicin!
3 kommentarer »
Erika

Krya på dig!

Kjell

hoppas du snart känner dig bättre - drick gärna några glas
vitt vin, det brukar hjälpa mig, fniss...åker snart
tillbaka till det stökiga och överbefolkade London.

Ajli Müller

Men stackars! Nu kommer den där timigen då främlingen Julia vill komma med soppa och klappa på dig för att jag typ inbillar mig att jag känner dig för att jag läst så länge..! Men jag kan i alla fall skriva att ag lider med dig och att jag önskar dig snabb tillfriskning :)