170921

 
Eftersom TVn i vardagsrummet fortfarande inte vill samarbeta så har jag typ knappt hängt i vardagsrummet myckats alls, har typ hängt i sängen med katterna och kollat på tv där istället. Men! Ikväll blev det minsan middag vid matbordet, hade till och med tända ljus. Ambitiöst när man är singel och och inte har någon att kolla på dom tända ljusen med. Tycker jag iallafall!
Minns typ inte heller när jag lagade en ordenltig måltid sist. Har typ varvat sill och potatis med mackor och yoghurt till kvällsmat sista tiden, gott det men men nu var det dax att skärpa sig lite. Sen fick jag höra att det kan vara farligt för tejer min ålder att äta för mycket fisk från Östersjön, kan tydligen göra att man kan ha svårt att få barn. Även fast jag inte alls är intresserad av barn så kan det ju vara dumt, man vill ju inte sabba sina chanser om man skulle ångra sig (vilket jag hoppas att jag gör)!
 
Fick föressten ett bud här om dagen med Fredrik Eklunds nya bok och en bukett blommor, tackar tackar! Har ju sett lite på Million Dollar Listing och han är ju kul så den får jag absolut kika i!
 
Puss och ciao!
3 kommentarer »
Josefine

Vill så gärna läsa boken!

Erika

Mysig bild :)

Typ

Typ ;)