290917

 
 
HEJ! Har varit i Huddinge på förmiddagen och castat en sväng. Vid 14 ska jag faktiskt iväg och spela in och fota en kattmatskampanj och det ska bli kul, därav halvdagen med jobb! Är lite småirriterad på mig själv eftersom jag redan lyckas kladda ner min topp med brun utan sol och mina lockar i princip har gått ur, rätt störigt. Min mobil håller också på att ladda ur och jag har ingen laddare, bara allämänt störiga småsaker som tillsammans blir ganska irriterande. 
 
Just nu är jag i stan och tänte passa på och sätta mig och käka lunch passa på och skriva ihop en presentation till jobbet men det var lättare sagt än gjort. Gick typ över halva innerstan för att hitta ett lunchställe med god mat och som är någorlunda lugnt och tyst. Lättare sagt än gjort kan jag säga. Hittade fan inte ett ställe i hela jäkla stan och gick och gick och gick och hamnade tillslut på ett liten konstigt hak på Sveavägen. Smutstigt och sunkigt och jäkligt är det men TYST. Fick precis in min lunch och det ser ut som någon suttit sig rakt på min lasgane och lixom fösökt dölja det genom att sprinkjla sjukt mycket ost över hela kalaset. Åå... Man ska aldrig börja leta efterett ställe att käkapå när man redan gått över gränsen till att bli sådär sur-hungrig, då blir det såhär!! Borde ju veta det!
 
Känner mig farligt hangry just nu och sjukt irriterad över att jag hamande här men JA JA, lite mat gör det nog bättre. Hoopas jag!
 
Update: Maten var värre än vad den såg ut!
 
4 kommentarer »
Anonym

Jag tycker att lockarna var skitfina på bilden! 👌🏻

Anonym

Jag tycker att lockarna var skitfina på bilden! 👌🏻

Erika

Ha vad roligt med kattmats kampanj :)

Irma

Älskar toppen! Var har du köpt den?

Svar: Det är en gammal från Pull&Bear :)
Aina Lesse