Alice + kattmys

Hejsan! Måndag idag och jag har fått passa på att inviga mina nya jeans som jag köpte mig i helgen, har ju varit på lite jeansjakt ni vet. För första gången hittade jag ett par där hålen på knäna sitter dom knäna är och inte en decimeter under knät som dom annars brukar göra. Short girl problems ni vet? Dom här kommer från Gina och heter ”Alice”, det var en av er läsare som tipsade mig om Alice modellen, brukar alltid köra ”Molly” annars men Alice är kortare i benet och har mid-waist istället för high-waist. Hurra! Tips tips, ska lätt köpa mig ett par blå i samma modell också.

 

Katterna har varit SÅ gosiga i helgen och även imorse, det var verkligen svårt att komma upp ur sängen idag när Sally låg bredvid mig och var sådär trött och varm och gullig. Längtar redan tills arbetsdagen ’är slut så jag får pussa ännu mer på dom!

 

5 kommentarer »
Erika

Härligt med kattmys :)

Sofia

Vad kul att du tog åt dig av mitt tips, du kommer inte att ångra dig :D

Lotta

Vart är dem vita katterna från som du har på bänken?😍

Lotta

Vart är dem vita katterna från som du har på bänken?😍

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom drogunduspellcaster@gmail.com