Bäst före

Läste ett reportage från tidningen Café där dom listade olika köksprylar som passerat bäst före-datumet, asså fula saker som vi har i köket. Dom tog tex med muminmuggar, sånna där minismå Le Creuset grytor, fyrkantiga fat, skålar där det står tex "popcorn" på, sånna där salt och peppar-kar som är som två gubbar som kramas och Lasse Åberg-glas. Håller väl med om allt förutom mimunmuggarna, gillar verkligen muminmuggar haha! 
 
Funderade lite på vilka saker man har i sovrummet jag tycker har passerat bäst före-datumet och kom på det här:
 
1. Alla typer av väggdekorationer, speciellt texter och citat, extra speciellt texter och citat på latin.
2. Snirkling Ikea spegel. Jag har haft en sån, alla har väl haft en sån? Ful som stryk iallafall!
3. Inramade bilder på sig själv vid tex nattygsbordet. Så weird. Ska man ha inramade bilder så får det vara på andra människor eller djur. (lite liknande som att ha selfies som skärmsläckare på datorn eller mobilen)
4. Den där "pläden" eller filten från Ikea som heter "Ophelia". Den är väl egentligen inte ful jag har bara sett den för många gånger. Känns som att varenda tjej som precis flyttat hemifrån köper den.
5. Gosedjur, vet att det kanske inte räknas som inredningspryl men gosedjur i sänget/sovrummet hos en vuxen människa tycker jag är lite, hm.. osexigt?
 
Vad tycker ni själva har passerat bäst före-datumet? Vore kul att höra!
9 kommentarer »
Cornelia

Haha älskar de här inläggen! Håller med dig på det mesta, men har helt missat filten? Tror aldrig jag sett den men tyckte inte den var vidare snygg. Hade jag kommit in i en killes sovrum och han hade en väggtext hade jag vänt i dörren och åkt hem. Kräks lite av bara tanken haha!

Anonym

Hahahaha jag hade sån filt när jag flyttade hemifrån! Så jävla ful

Angelica

-malm serien från har absolut utgått. Känns också som en typisk flytta hemifrån serie.
-sängkappor, spyr.
-vanliga lakan, nu äger väl alla sånna där lakan med resår?
Haha det här var et tkul inlägg. Skulle ju kunna komma på flera sånna saker i andra rum t.ex badrum
-plasthållare till schampo, ärligt talat nu finns de så mkt snyggare lösningarna än "plasta skit" 😂
-badankor...

Haha😂

Angelica

-malm serien från har absolut utgått. Känns också som en typisk flytta hemifrån serie.
-sängkappor, spyr.
-vanliga lakan, nu äger väl alla sånna där lakan med resår?
Haha det här var et tkul inlägg. Skulle ju kunna komma på flera sånna saker i andra rum t.ex badrum
-plasthållare till schampo, ärligt talat nu finns de så mkt snyggare lösningarna än "plasta skit" 😂
-badankor...

Haha😂

Josefine

Den vita filten är så fin!

Alicia

Små betonghjärtan med text typ: love

Sofia - bipolär och f.d laestadian

Håller med om allt förutom filten :)

Frida

Jag älskar också dessa inlägg!

Något jag tycker är skitfult (som jag tyvärr själv har kvar) är maskroslampan från IKEA. Jag spyr varje gång jag tänder taklampan inne i sovrummet. Filten var med i mitt första köp i min första etta men den är borta nu, tur!

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom drogunduspellcaster@gmail.com