Catsy

 
Har ju varit på lite jeans-jakt på sista tiden och hittade dom ultimata jeansen på stan här om dagen. Kattjeans. Det blir ju inte bättre än kattjeans! Köpte dom dock inte för jag hade lite bråttom och var så jäkla trött och svettig av jeansprovandet men funderar på att gå tillbaka och testa dom igen, dom jag provade var lite pösiga på framsidan runt gylfen på ett lite ocharmigt vis, får kanske försöka klämma mig i en storlek mindre kanske. Dom är lixom "riktiga" jeans som inte är strechiga utan lixom sådär hårda så måste verkligen krångla på sig dom och man blir jättesvettig. Hatar att testa jeans men dom här vra värda det. 400 kronor på Monki, kap!
3 kommentarer »
Anna

Såg en gullig tant med sånna jeans för ett tag sen, som pricken över i:et hade hon matchat det med en tröja med katt-tryck och ballerinaskor med nos, morrhår och öron 😂

Erika

Byxorna känns väldigt du :)

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom drogunduspellcaster@gmail.com