Dubbeldumt

 
Nu ni ska ni få en update vad som hände sedan jag skrev igårkväll. Jag råkadeut förnågon sorts spy-attack och har spytt kanske 30 gånger sedan igår, har varit vaken hela natten och har inte kunnat sova för att jag mådde så illa så fick sitta i soffan och försöka hålla mig vaken. Såg på otroligtmånga haj-dokumentärer. Spydde lixom bara illgul magsaft tillslut. Förlåt mig att jag delar med mig av det här! Det har hänt en gång tidigare för några år sedan, misstänker typ dålig kombo av mycket bubbel och mycket magkatarr, jag dricker ju typ aldrig bubbel annars just för att min mage inte pallar det. 
 
Nu lyckades jag iallafall ta mig ut och få lite luft och köpa mig en hawaii med svamp och lök från ett pizzaställe jag inte provat innan men fått rekomenderat av en som också bor här. Var såpepp på mat och blev så besviken när jag först såg att det var banan på den (?!) och att den var rätt liten och torr. Men, ska inte gnälla!
6 kommentarer »
Maria

Krya på dej. Min mage är paj sedan pappas död. Får nog slopa kaffet. Vad jobbigt att du mått så illa. Hoppas du snart blir bättre. Kram. 😇

Erika

Krya på dig!

Anonym

Fy vad jobbigt. Har varit med om samma till slut fick de operera bort gallblåsan... krya på dig!!

Anonym

Fy vad jobbigt. Har varit med om samma till slut fick de operera bort gallblåsan... krya på dig!!

Molls

Meeh, det ska inte vara banan på en hawaii, bara ananas, skinka osv

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom drogunduspellcaster@gmail.com