Frippans framtid

 
Godmorgon! Jag mår bra idag, extremt mycket vatten och sömn gjorde sitt och nu känns min mage typ prima igen, härligt! Ska iväg till jobbet nu strax men passade på attta några bilder på mitt hår,för jag behöver ert smakråd. Mitt hår har kommit till den punkten att det lixom blivit så pass långt att jag kan gå runt utan löshår utan problem, wohoo. Känner dock att håret skulle behöva styras upp lite och typ både behöver klippas och färgas lite här och där för att få mitt eget hår till en "frisyr". Just nu "är" det bara och det ända jag gör med det är att sätta i löshår ibland, skulle vilja ah en roligasre frippa när inte löshåret sitter i. Vad tycker ni att jag ska göra med barret?
8 kommentarer »
Josefine

Tycker färgen på ditt hår är riktigt fin!

Anna

Tror du skulle passa grymt bra i axellångt hår :) Låter dock som du vill ha långt hår när du pratar om löshår men kanske mer är tjockheten i håret du är ute efter? I så fall är ju kort hår ultimat, blir ju tjockare då :)

Typ såhär:

https://www.google.se/search?safe=active&biw=1280&bih=939&tbm=isch&sa=1&q=axell%C3%A5ngt+h%C3%A5r&oq=axell&gs_l=psy-ab.3.0.0i67k1j0l2j0i67k1.25892.26636.0.27647.5.5.0.0.0.0.198.643.0j4.4.0....0...1.1.64.psy-ab..1.4.640....0.-p4MtI_2qdw#imgrc=s_gsUXDL0n88HM:&spf=1505714941678

sofie

tycker lätt du borde klippa bort allt det slitna! var precis som du "beroende" av att ha långt hår förut och använde ständigt clips samidigt som mitt egna hår såg ut ungefär precis som ditt hår gör nu. Fick ett ryck en dag och klippte bort ALLA slitna längder, så nu är det nästan axellångt och trivs sjukt bra! håret blir mycket tjockare.

Anonym

Klipp pannlugg och typ bort allt som är ljust! Tror det skulle se fint ut 😊

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom drogunduspellcaster@gmail.com

Erika

Kanske färga håret och toppa det lite grann...

Cornelia

Är lite trött på tvåfärgat hår så jag tycker du ska köra på helmörkt! Det gjorde jag nu inför hösten och är så nöjd! Jag skulle vilja klippa av lite av mitt hår så det når till nyckelbenet MEN mitt hår är så "flygigt" så det skulle se hemskt ut... Så om ditt hår är tungt nog för att fixa det så röstar jag på det ;) Tycker det är såå snyggt! Vill du behålla längden (antar jag att du vill eftersom du sparat) så röstar jag på endast klippa topparna och färga mörkt! Eller ja, så att allt är samma färg som du har i botten av håret.

Sofia - bipolär och f.d laestadian

Tycker det är superfint! Färgen är fin som den är men är du sugen på förändring så kanske lite kallare toner i topparna? Sen hade det varit kul att se dig i lite kortare hår :)