KA-TA

 
Vill börja det här inlägget med att ursäkta mig för dom extremt fula bilderna här uppe. Asså huuuuur ful blir man inte när man försöker ta bild på sina ögon? Har ni provat? Hela undre delen av ansiktet blir för förstorad och jättejkontsig, hade jag inte beskurit dom här bilderna hade det varit KA-TA-STROF! Haha!
 
Var och fixade fransarna nu på förmiddagen hos Anki, alltid like trevligt att hänga med henne och alltid lika trevligt att få fransarna uppstyrda. Kolla skillnaden bara, men hade faktiskt gått i 6 veckor med samma och hade ändå 45 fransar på ena ögat och 19 på andra ögat kvar, inte så illa alls men skruttiga såg dom ut ändå, om man jämför iallafall! Händer idag då? Jo men det är söndag, kan tänka mig att ni är SÅ TRÖTTA på att höra om mig och mitt gnäll om att jag är sjuk men känner fortfarande samma så tänkte mest chilla här hemma idag och vara lite dukitg. Det är typ det!
 
Och MÅSTE verkligen styra upp brun utan solen och plocka ögonbrynen idag, KA-TA-STROF där också! Puss!
3 kommentarer »
Maria

Vad fina fransar. Jag själv dålig men i morgon nog bättre. Helt ok att du skriver om du är krasslig vi är alla bara människor. Hoppas fina kissarna mår bra kram.

Sofie

Känns som du tröttnat på bloggen? Blir tråkigt som läsare!

Svar: Ja det är faktiskt så, tråkigt att det syns men kan förstå det!
Aina Lesse

Erika

Vad snyggt det blev :)