Katching!

Dom fyra lägst fram var dom värdefullaste, 2600kr, 4300kr, 4750kr och 3800kr. Sjuuuukt!!


HEJ och godmorgon! Onsdag och regn, älskar regn så inget mig emot! Asså jag måååååste få berätta om vad jag upptäckte här hemma igår. Ni minns att jag här om dagen sa att jag gillar muminmuggar? Jag har faktiskt samlat på muminmuggar sedan jag var lite och gör det än idag vilket betyder att jag har ett ganska stort gäng nu, 14 stycken till och med. Det var mamma som började min muminmugg-samling och sen har jag fortsatt, jag får näsan varje år en muminmugg i julklapp och/eller i födelsedagspresent av mamma till min stora glädje. Såg iallafall att Aftonbladet hade listat exakt vad alla muggar var värda, för alla är olika mycket värda beroende på vad det är för motiv på muggen. Mina var värda… håll i er nu.. över 19.000 kr!!!! HELT SJUK!

 

Tackarr tackarrrrrrr! Helt klart slutdrucket ur dom allra finaste!

 

8 kommentarer »
Felicia

Åh, älskar mumin muggar! Och jäklar att de är värda så pass mycket :o

Anne

Men vad fasen..Då har jag en hel liten förmögenhet stående i skåpet. Den upplysningen tackar vi för. :-)

maria h

jag samlar också på muminmuggar

Ainas mamma

Minns du att mormor och jag tvingade dej att köpa dina första muminmuggar för din lön när du var i Helsingfors och spelade in långfilmen. Du var rätt sur då men vi tyckte du skulle köpa dej några fina minnen därifrån. Nu är du nöjd över det tvångsköpet ;)

Erika

Fina!

Josefine

Men oooj, helt sjukt!

Sofia - bipolär och f.d laestadian

Alltså vaaaa? För MUGGAR? :O Kan bara gratulera! :D

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom drogunduspellcaster@gmail.com