Komplett

Kolla!!! Nu är mitt liv komplett, jag äger nu tal vare Aida ett äkta catlady-spel!! Kunde inte vara gladare, vilken fin present och vilken ännu finare kompis jag har! Åh!

Så mysigt att träffa Aida ikväll, man får ju passa på när hon är i landet lixom! Var först och catchade up lite på hebbes hotell sen gick vi på Rapunzels 10 årskalas en sväng och kollade läget, kände att jag visst borde ha ansträngt mig och lockat håret innan för alla andas tjejer där hade minsan lockiga hår och var superfina, jaaaa jaaaa jaaaa! Skitsamma! 

Bra torsdag hur som helst, verkligen fullt ös! Har lixom hunnit vara på jobbet två omgångar, varit i Västerås, varit hos tandläkaren, varit hemma och sen varit på event. Full on helt klart men det gillar jag!

1 kommentar »
THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem. email: (drogunduspellcaster@gmail.com) du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom (drogunduspellcaster@gmail.com)