Mitt i

 
Jahopp nu har spökena varit i farten igen tror jag. Nu när jag kom hem så hittade jag katternas "reservkattmat" ståendes mitt på golvet i köket helt utan anleding. Den brukar stå inkilad till vänster om dom där två korgarna och förpackningen är lixom öppnad och har ett stort hål i sig och jag kan bara inte förstå hur katterna ska ha lyckats flytta på paketet utan att ha vält det. Typ omöjligt skulle jag säga om dom typ inte skaffat sig telepatiska krafter som kan flytta saker hit och dit men det tvivlar jag på. Lite spooky men jag är ju rätt van vid det här laget att saker flyttar på sig här hemma!
14 kommentarer »
Malin

Sätt upp en kamera? Kan det va så att någon har en extraknäcker du inte vet om?

anonym

Du sa ju för en tid sen du skulle få hem något medium har jag för mig ....men du skrev aldrig mer om det sen .

Anonym

menar verkligen inte att gå på dig eller att vara taskig på nåt sätt men friskies är inte alls ett bra foder tyvärr :( skulle rekommendera dig att gå till djuraffären och be dom rekommendera dig ett bra foder till dina små så att dom får i sig bra näring utan massa skit i <3

Anonym

När man skriver att något är dåligt är det jättebra att komma med en källa till det hela :) du blir bara väldigt o-trovärdig om du slänger ur dig en sån knasig kommentar. Om du kollar närmare på näringsinnehållet på denna samt en dyrare variant du köper på djuraffären så är det snarlika. De dyrare innehåller ofta något extra ämne som är dyrare. Detta foder funkar alldeles utmärkt, så länge katterna äter det, håller sig på sin vikt osv.

Nej anonym

Men lägg av! De billigare som man kan köpa på vilken mataffär som helst är billigare av en anledning - det är mer skit i dem! Ok, skit ska jag inte säga. Men jämför med de lite "riktiga" foderna så ser du mycket väl hur stor skillnad det är med mängden kött och spannmål.
Jag är inget större fan av varken Royal Canin eller Hill's heller, jag kör det som är helt fritt från spannmål då det inte är nödvändigt i deras kost. Det må kosta lite mer men med tanke på den höga kötthalten behöver man inte ge lika mycket av det som man behöver med Friskies och annat skit :-)
Ursäkta om jag låter lite hård i min ton, men jag blir så frustrerad och provocerad av människor som kan kosta på sig djur men sen snålar med något så viktigt som deras kost....

Anonym

Men snälla ni! Läser ni inte texten? Hon skriver tydligt RESERV kattmat! Antagligen behövt köpa den när den vanliga tagit slut o man behöver akut.

Och Aina! Snälla berätta mer om spökena!! Är så spännande 😊 Ha en härlig dag ❤️

Nej anonym

Jo jag läser, men den förklaringen håller ändå inte. Har hon ett annat "riktigt" foder och sen ger det här som reservfoder (varför inte köpa en till förpackning av det dom vanligtvis äter då liksom?) så gör det nog mer skada än nytta för katternas magar. Skada som i magont och rännskita osv, inte nån dödssjukdom alltså....
Det är fan inte konstigt om katterna blir dåliga om man ger dom skit. Urinvägsinfektioner, klåda och annat skit är så vanligt när man har billigt skitfoder - just saying :):):)

anonym

Håller med det där är ingen bra kattmat. Inte bra för njurarna. Bättre köpa i zoo affär men nog kan man ge det någon gång men jag skulle inte köpa det. Det som är dyrare är mycket bättre kvalité.

a

Mina katter äter Friskies. Har försökt med "finare" foder men de äter inte det. Ska jag då låta dom svälta? De mår hur bra som helst och är hälsan själv. perfekta i hull och pälsen. OCH de är utställningskatter.

Ok "a"

Jaha. Grattis? En katt är inte så dum så den svälter sig. Du har förmodligen bara tagit första bästa (billigaste) som dom åt utan att ha provat det bästa. Inte "finaste" - det bästa. Som att det handlar om klasskillnad vad man ger katten för mat?! Det handlar om deras hälsa.

Malin

Extranyckel ska det stå.

Erika

Skumt....

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom drogunduspellcaster@gmail.com

välsignelse

Jag heter välsignelse, jag kan inte förklara det här, men jag måste bara dela min glädje och lycka med världen, jag vet inte hur baba EGBO hjälpte mig att få tillbaka min man. Jag har varit frustrerad under de senaste 2 åren med mina två barn som bodde utan min man som överraskande lämnade hem med en tjej. En trogen dag kom en vän av mig och jag berättade för henne om situationen jag har varit med de senaste två åren, hon berättade sedan om Dr Egbo att han är en väldigt kraftfull man, i början ville jag aldrig tro på henne eftersom jag har spenderat mycket på olika ställen, men hon övertygade mig om att försöka, så jag hade inget val eftersom jag verkligen behöver min man tillbaka. Så vi kontaktade Dr Egbo som berättade allt jag behövde göra som jag tvivlade på. Men den största glädjen i mig idag är att Dr Egbo kunde ta med min man tillbaka till mig och nu lever vi lyckligt som aldrig tidigare. Tack till dig min underbara pappa.
snälla Om du har problem av något slag, rekommenderar jag dig att kontakta honom på hans privata email, dregbosolutioncenter@gmail.com. tack så mycket herre det här är det enda sättet jag kan uppskatta dig och jag kommer alltid att berätta för världen om dig, tack så mycket sir.
han nämner också om andra problem som han kan lösa till människor i allmänhet som t.ex.
(1) Om du vill ha din ex tillbaka
(2) om du alltid har dåliga drömmar
(3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
(4) Du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
(5) Om du vill ha ett barn.
(6) Du vill vara rik på ditt företag
(7) Du vill knyta din man / fru för att vara
din för alltid.
(8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
(9) Växtskydd
(10) Om du inte kan uppfylla din fru
sexlust på grund av eller
låg felaktighet.
(11) om din menstruation vägrar att komma
ut dagen det
anta eller överflöden.
(12) om ditt arbete vägrar att betala dig, folk
på grund av dig ETC. vänligen kontakta Baba för hjälp på dregbosolutioncenter@gmail.com