Mitt i

 
Jahopp nu har spökena varit i farten igen tror jag. Nu när jag kom hem så hittade jag katternas "reservkattmat" ståendes mitt på golvet i köket helt utan anleding. Den brukar stå inkilad till vänster om dom där två korgarna och förpackningen är lixom öppnad och har ett stort hål i sig och jag kan bara inte förstå hur katterna ska ha lyckats flytta på paketet utan att ha vält det. Typ omöjligt skulle jag säga om dom typ inte skaffat sig telepatiska krafter som kan flytta saker hit och dit men det tvivlar jag på. Lite spooky men jag är ju rätt van vid det här laget att saker flyttar på sig här hemma!
12 kommentarer »
Malin

Sätt upp en kamera? Kan det va så att någon har en extraknäcker du inte vet om?

anonym

Du sa ju för en tid sen du skulle få hem något medium har jag för mig ....men du skrev aldrig mer om det sen .

Anonym

menar verkligen inte att gå på dig eller att vara taskig på nåt sätt men friskies är inte alls ett bra foder tyvärr :( skulle rekommendera dig att gå till djuraffären och be dom rekommendera dig ett bra foder till dina små så att dom får i sig bra näring utan massa skit i <3

Anonym

När man skriver att något är dåligt är det jättebra att komma med en källa till det hela :) du blir bara väldigt o-trovärdig om du slänger ur dig en sån knasig kommentar. Om du kollar närmare på näringsinnehållet på denna samt en dyrare variant du köper på djuraffären så är det snarlika. De dyrare innehåller ofta något extra ämne som är dyrare. Detta foder funkar alldeles utmärkt, så länge katterna äter det, håller sig på sin vikt osv.

Nej anonym

Men lägg av! De billigare som man kan köpa på vilken mataffär som helst är billigare av en anledning - det är mer skit i dem! Ok, skit ska jag inte säga. Men jämför med de lite "riktiga" foderna så ser du mycket väl hur stor skillnad det är med mängden kött och spannmål.
Jag är inget större fan av varken Royal Canin eller Hill's heller, jag kör det som är helt fritt från spannmål då det inte är nödvändigt i deras kost. Det må kosta lite mer men med tanke på den höga kötthalten behöver man inte ge lika mycket av det som man behöver med Friskies och annat skit :-)
Ursäkta om jag låter lite hård i min ton, men jag blir så frustrerad och provocerad av människor som kan kosta på sig djur men sen snålar med något så viktigt som deras kost....

Anonym

Men snälla ni! Läser ni inte texten? Hon skriver tydligt RESERV kattmat! Antagligen behövt köpa den när den vanliga tagit slut o man behöver akut.

Och Aina! Snälla berätta mer om spökena!! Är så spännande 😊 Ha en härlig dag ❤️

Nej anonym

Jo jag läser, men den förklaringen håller ändå inte. Har hon ett annat "riktigt" foder och sen ger det här som reservfoder (varför inte köpa en till förpackning av det dom vanligtvis äter då liksom?) så gör det nog mer skada än nytta för katternas magar. Skada som i magont och rännskita osv, inte nån dödssjukdom alltså....
Det är fan inte konstigt om katterna blir dåliga om man ger dom skit. Urinvägsinfektioner, klåda och annat skit är så vanligt när man har billigt skitfoder - just saying :):):)

anonym

Håller med det där är ingen bra kattmat. Inte bra för njurarna. Bättre köpa i zoo affär men nog kan man ge det någon gång men jag skulle inte köpa det. Det som är dyrare är mycket bättre kvalité.

a

Mina katter äter Friskies. Har försökt med "finare" foder men de äter inte det. Ska jag då låta dom svälta? De mår hur bra som helst och är hälsan själv. perfekta i hull och pälsen. OCH de är utställningskatter.

Ok "a"

Jaha. Grattis? En katt är inte så dum så den svälter sig. Du har förmodligen bara tagit första bästa (billigaste) som dom åt utan att ha provat det bästa. Inte "finaste" - det bästa. Som att det handlar om klasskillnad vad man ger katten för mat?! Det handlar om deras hälsa.

Malin

Extranyckel ska det stå.

Erika

Skumt....