Mom

 
Hittade ett par gamla jeans längst bak i garderoben imorse som jag aldrig använt. Ett par "mom jeans", asså jeans med hög midja och typ lösa i benen, en modell jag aldrig använder men idag slog jag på stort  och trivs nog rätt bra i dom tror jag. Dom är dock typ för stora i midjan så dom glipar rätt mycket i svanken på ett osnyggt vis men får väl typ göra nya hål i skärpet eller något så jag kan dra åt dom lite till. Alltid så kul att hitta saker man glömt bort att man har, blir ju typ som en gratis present från sig själv till sig själv, ekonomsikt. Typ.
 
Jag känner mig för övrit på jakt efter lite nya jeansfärgade jeans. Någon som har tips på några snygga? Typ halvhöga i midjan och inte suuuuuperdyra, tycker det är mer najs att köpa flera billiga och växla mellan än ett par dyra men jag kanske bara är snål? Haha!
6 kommentarer »
Lova

ÄLSKAR Penelope zip från five units :) perfekta jeansen enligt mig

Anonym

På lager 157 går du 2 par jeans för 300:- 🙂🙃

Johanna

Gina! De har fått in en ny modell som jag är sugen på (men ej provat), "Gina curve jeans" 😊

Jonna

Fashion Nova ;)

Sofia - bipolär och f.d laestadian

Gina Tricots modell Alice är grym! :)

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem. email: (drogunduspellcaster@gmail.com) du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom (drogunduspellcaster@gmail.com)