7/9

 
Hola! Idag har jag varit på en spontan-tripp till Västerås och tillbaka på castingmöte, najs, dagarna går så fort när man inte är på kontoret tycker jag så jag älskar verkligen att få åka ut och casta! Käkade på Max till lunch och testade deras "BBQ Samdwich" med oumph, så satans god!!! Har nu testat alla deras greenburgare och kommit fram till att den som heter Crispy Mexican är den bästa, men alla är satans goda, heja Max som satsar så mycket på vegitariska och veganska mål! Helt rätt!
 
Efter Västerås åkte jag direkt till tandläkaren för att göra en sista kontroll på mitt tandkött efter operationen, nu är det så gott asom läkt så vi kan börja bygga på med fasaderna neråt. Är SÅ peppad på det och SÅ skönt att jag redan gjort den "värsta" biten med tandköttet, nu är det lixom bara roliga saker kvar! 
 
Nu är jag iallafall hemma en sväng, ska in till stan igen om en liten stund och träffa Aida och gå på event hos Rapunzel. Borde ju egentligen typ ta tag i mitt liv och typ locka håret eller något så man är lite snygg men jag oooorkar inte, är typ ändå snyggast i rakt hår tror jag?
4 kommentarer »
maria h

vilken tid va du i Västerås och vart var du?...synd att du aldrig säger till mig när du är i Västerås så vi kan träffas så jag kan ta en bild på oss och prata lite

Svar: Jag visste inte att du bodde i Västerås! Vore superkul, lovar att säga till nästa gång jag åker dit!! :)
Aina Lesse

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem. email: (drogunduspellcaster@gmail.com) du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom (drogunduspellcaster@gmail.com)

Sofia - bipolär och f.d laestadian

Du är svinsnygg även utan lockar i håret! :)

maria h

jag har för mig att jag har sagt till dig några gånger förut att jag bor i Västerås och vill de jag sa, håller med,tack...sent på vardagarna eller helger passar bäst