Rens

 
Hej! Godmorgon! Mår ni fint? Jag mår bättre idag än vad jag gjorde igår, somnade sjukt tidigt och känner att de hjälpte, sömn är fan key när man är sjuk asså även fast man knappt tror på det. Inte jag iallafall. Såhär på morgonkvisten har jag kollat på Dr.Phil och börjat ta tag i en lättare rensing i min gardrerob och slängt, rensat och vikt alla kläder i prydliga högar (förutom tjocktröjorna där uppe till höger där, dom har jag inte vikt än). Man hittar ju så mycket gerjer som man glömt att man äger men ändå gillar, känns som att jag typ har en helt ny gardreob nu tack vare allt gammalt som varit intryckt längst in. Win! Dock är det nästan omöjligt att hålla gardroben fin när man har två katter som ÄLSKAR att klättra runt och riva runt bland kläderna. Ja ja, kul så länge det varar!
4 kommentarer »
Josefine

Älskar att rensa ut, typ bästa känslan!

Maria

Sådär ser mina garderober ut med. Men orkar inte mycket sen pappa dog känns tröstlöst. Vad fina kissarna är.

Julia

Haha, kommer katterna in genom stängda dörrar eller har du garderobsdörrarna öppna hela tiden så att kläderna tar sig an "sovlukt"? :) Är ju rekommenderat att ha garderober stängda om man vill ha fräscha kläder. Annars är det klart att katterna röjer :) Kram

Svar: Haha nej asså dom är stängda men katterna har lärt sig öppna dom, helt sjukt. "Sovlukt" på kläder har jag ALDRIG hört om och skulle nog aldrig ha problem med då jag har ett uselt luktsinne och aldrig skulle känna det. :)
Aina Lesse

Erika

Det är skönt med rensning ibland :)