Road

 
Godmorgon!! Hinner inte skriva så mycket mer än just "godmorgon" och att jag ska iväg till Nora idag på castingmöte. Det är typ 2,5 timme enkelväg så det blir ganska mycket körande idag, det ska typ blixtra och regna också - är typ redan trött av allt bilkörande innan jag ens börjat. Hörs sen, ciao ciao!
 
Update kl 19.33: HEJ igen, uppdaterar det här inlägget med text istället för att skriva ett nytt för jag har ingen bra bild att ha till, haha. Är iallafall hemma från en lång dag av bilköring, pust, blir ni också trötta av att köra bil? Träffade ett gäng jättesöta kattungar på mötet i Nora, bland annat en liten lockig-långhårig-grå-perser, SÅ söt!! Ja eller alla var såklart söta men den var outstanding. Helt tvärt emot hur Kattis och Sally ser ut verkligen!
 
Hallå jag måste berätta vad som hände igårkväll. Jag var utomhus vid ungefär 22 på kvällen här i området där jag bor. Plötsligt släcks alla lampor, asså alla lampor i alla hus och alla gatlyktor samtidigt. Det blev helt knäpptyst och kolsvart och obehagligt, blev typ svinnervös. Kändes som att jag var mitt i en zombie apocalypse!! Tydligen var det ett planerat strömavbrott och vi hade tydligen fått info om det som jag såklart hade missat. All el sattes på vid 04 på morgonen igen och då vaknade jag vilket typ alla i hela området mste ha gjort samtidigt. Fick känna mig som en survivor, lite spännande var det ändå!
 
3 kommentarer »
Erika

Så fin du är :)

Josefine

Det värsta när jag kör bil är just att jag alltid blir så trött! Så låter alltid andra köra så jag inte ska somna :)

Julia

Vart är det superfina läppstiftet ifrån? 😍