Sill-maniac

 
Vill ni veta en sak? Det här är 4e dagen i rad som jag äter sill, är helt besatt. Skärgårdssill ska det vara och köp inte Coops egna märke, köp Abba, mycket godare. Det är ett tips från coachen! Typiskt mig att snöa in på en viss grej och sedan tvärtröttna på det och aldrig kunna äta det igen. Synd med så god mat, haha. Det var extrapris idag på sillen så kunde inte låta bli att köpa två till burkar, 15 kr styck - kap ju! Kan det föressten vara farligt att äta för mycket sill? Har garanterat nått min kvot isåfall.
 
Ligger iallafall i sängen och kollar hajprogram från Shark Week och äter sill. Najs ändå!
5 kommentarer »
Erika

Du gillar verkligen sill du :)

Anonym

Smetanasill ska de va! Inte från burk, men från färskdisk/självgjord 😋

Josefine

Känns ändå som en lite "udda" grej att tycka om (alltså att man äter det när det inte är jul eller midsommar) men kul att du gör det!

Ainas mamma

Kolla upp vart din sill är fiskad -kvinnor i fertil ålder ska inte äta fisk fiskad i Östersjön mer än två-tre gånger per år

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom drogunduspellcaster@gmail.com