Starstrucked

 
Hoppla! Kom precis hem efter en helt galet lång dag, sjukt hur vissa dagar kan vara så långa när vissa går så fort! Hur som helst så åkte jag och mötte upp Emma och gick på Make Up Stores höstvisnings-event, eller vad jag ska kalla det. Dom visade upp sminktrender iallafall, kul och välfixat alltihop. Träffade Janette från TUNNELBANAN!!!!!! Blev SÅ starstrucked och var tvungen att ta en bild, hon var precis så gullig som man tänker att hon ska vara, oj oj oj så nöjd jag är. Tänker att jag kanske borde söka jobb på Tunnelbanan (tv-programmet asså) nu när jag ska sluta jobba med Lyxfällan i höst? Hade ju varit drömmen!
 
För er som inte läser min blogg så ofta eller har glömt så ÄLSKAR jag tvprogrammet Tunnelbanan som går på.. 7an? Eller 5an! Ett av mina absolut bästa program, vill också bli ordningsvakt efetr det här programmet, så spännande jobb!! ÅH! Nöjd!
4 kommentarer »
Jeanette

Va gullig du är som ville fora med mig
Kraaaam ❤️❤️❤️

Laila

Så kul med visning =)

Erika

Vad roligt!

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom drogunduspellcaster@gmail.com