Tvättstugeonsdag

 
Kom på att jag glömde skriva det men fick feber på jobbet igår som tyvärr gått och hålli i sig under natten också så jag jobbar hemifrån idag. Misstänker att det är samma feber som kommit tillbaka från helgen, jäkla typsikt alltså, känns som att jag varit sjuk till och från hela jäkla hösten, är så KLAR med att vara sjuk känner jag. Åh!
 
Hur som helst så passade jag på att knycka mig en tvättstugetid såhär på dagen. Mitt hus har jordens absolut sämsta tvättstuga och det finns typ aldrig tid. Tvättmaskinerna ser ut att vara från innan Kalla Kriget (påriktigt) och tvätten blir inte ens ren. Samma med torkskåpet, uråldrigt och stänger av sig själv med jämna mellanrum så kläderna aldrig trorkar ordentligt. Drömmer om att i framtiden ha en egen tvättmskin i lägenheten men tills jag fixat det så får jag leva med den usla tvättsugan. Hellre uselt tvättade kläder än inga kläder! 
Är det föressten bara jag som alltid har på mig så random kläder när jag tvättar? Man tar ju alltid kläder man inte använder så man inte smutsar till och fuckar upp några viktiga kläder precis när man tvättat. Kan ju inte bara vara jag som tänker så?
3 kommentarer »
Camilla

Du får väl kolla upp så du inte åkt på samma som Kissie, tänker att du ju varit ute på landet en del där det finns mycket fästingar.

Sofia - bipolär och f.d laestadian

Fy att bli sjuk hela tiden :(

Erika

Jag är så glad att jag har tvättmaskin hemma!