Usine

 
Asså oh my looooord vilken god middag jag ätit ikväll! Jag och Frida käkade på ett ställe som hette typ Usine Roi eller något i den stilen, hon har någon app som gör att man får 40% rabatt på massa olika restauranger här i stan så vi brukar göra sådär ibland, kul när maten är billig och kul att testa nya ställen ju! Tror appen hette Fork? Värt iallafall!
Åt grillad halloumi till förrätt och carpaccio med tryffel och moules till varmrätt, så satans satans gott. Lever typ för moules och carpaccio! Vad har ni gjort ikväll? Något mysigt? Nu är jag iallafall hemma och ska pussa på katterna så mycket jag bara kan innan jag ska sova. Bra plan!
4 kommentarer »
Anonym

En random fråga bara, men eftersom du berättat tidigare att du hatar att vara blek - du har inte funderat på att köra Melanotan?

Svar: Jo det är klart tanken har slagit mig men gör det inte av två anledningar 1. Är extremt spruträdd 2. Känns veeeeeerkligen som att dom kommer att komma på at Melatonan är svingiftigt och typ cancerframkallande, tror verkligen inte att den kan vara bra att ta alls! Håller mig till soldusch och brun utan sol :)
Aina Lesse

Anonym

Det är alltid 50% där på måndagar! :)

Anonym

Det är alltid 50% där på måndagar! :)

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpt mig med mitt eget problem. email: (drogunduspellcaster@gmail.com) du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom (drogunduspellcaster@gmail.com)