Weekend

 
Har varit jäkla igång den här veckan och typ träffat kompisar och gått på event varje dag tror jag? Igår tog jag och några av mina kollegor på Lyxfällan en spontan AW och efter det mötte jag upp Frida och gick på iDeal of Swedens event. Fick en jätefin goodiebag med jättesnygga mobilskal, shower gel från Rituals och lite andra gejer och när jag kom hem stog det en presentkorg med ballonger och ekologisk choklad från Marabou, perfekt ju! Tackarrr!!
 
I goodiebagen från Rapunzeleventet fick man massa olika hårgrejer som olika lean-in grejer, värmeskydd, schampo och balsam och lite andra saker. Jag har haft värsta event-dippen det här året och har inte orkat gå på knappt några alls men nu har jag föröskt ta tag i mitt liv och gå ut lite mer, man får ju ofta goodiebags som belöning! 
2 kommentarer »
Erika

Härligt :)

THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom drogunduspellcaster@gmail.com