You

 
 
Asså jag känner mig som en jävla pensionär typ och har verkligen inte fattat grejen med youtube. Kollar ALDRIG  men vill lixom börja kolla och fatta grejen någon gång, för det är ju uppenbarligen så underhåller sig nu för tiden och jag vill ju inte vara sämre? Vloggar känns ju kul tänker jag, gillar sånna där vardagsgrejer medan jag känner att typ sminkvideos och olika "daily routine" videos med hudkrämer och sånt tjafs är skit. Kollade iallafall på min kompis Elins video här i sängen imorse, jag älskar ju renoveringar och sånt och i den här videon visar hon upp sin nya lägenhet och sin nya pojkvän, wohoo heja Elin!
 
Vill också styra ihop mitt liv och göra en vlogg,vet inte vad jag ska blogga om bara? Känns som att mitt liv är så tråkigt?! 
5 kommentarer »
maria h

du kan vlogga om allt du gör om dagarna alltid intressant

Anonym

Kolla in min kompis Gelix på YouTube. Hon besöker ödehus och går på loppis bland annat. :)

Anonym

Jag har tänkt på stt jag skulle älska om du började vlogga! Tänk all renovering du gör både i lägenheten å på lantstället. Sen bara att dina katter är med. Skulle älskat de!

anonym

Ja din blogg har förändrats den sista tiden ...du kanske inte mår bra..hoppas det vänder kram,

Svar: Tycker inte att det är kul att blogga längre, det är väl det som börjar synas tyvärr :/
Aina Lesse

Linette

Gillar din blogg superdupermegamycket(tycker du är så härlig och du skriver gött samt gör mysiga saker+ gnäller emellanåt så man kan känna samhörighet med dig haha) . Tråkigt när jag ser här över att du inte känner någon större kärlek för bloggandet längre. Men de jag tänkte säga är, och med mer motivation nu när du börjar tröttna på skriveriet, är att jag hade garanterat glott på de du hade lagt upp i videoform!! Bara ta med oss på vardagliga saker! Dina tankar, upplevelser osv. Även om du känner att du har tråkigt så är inte DU tråkig. Eller, de kan väll du säkert vara för VEM ÄR INTE DET ibland lixom. Så bara kör! Testa!! Sen tycker ju inte vi heller som fortfarande går in här trots att bloggandet börjar bli lite eftersläpande, att ditt liv är tråkigt. Så taskig är jag inte mot mig själv att jag plågar mig med ännu en tråkig sak att göra i detta stressiga samhälle haha. Hoppas du mår bättre idag! adjöss så länge och kämpa på med allt.
Ps tycker du är cool och inspirerande när de kommer till ca allt (att du upplevt, renoverar, BARA TAR TAG I ALLT du vill och tar hand om dig själv/ser på saker och ting typ). Passar på att säga de nu när jag ända knappar på för fullt, trots en läst i flera år nu är det första gången.
Kan verkligen känna det knäppa för dig nu när man får höra från tex mig att jag läst i flera år, kan så "mycket" om dig, när du inte har en aning om vem jag ens är. För de är ju ändå det vanligaste, att massa läser men knappt eller inte alls ger ifrån sig ett pip? tänker på liknelsen av att någon(du) står på en scen och och tjatar dag ut och dag in och massa människor smyger in och sätter sig även dag ut och dag in utan att ge någon respons, bara sitter där som blygisarna längst bak i klassen. AJAAA peace out på riktigt nu