HURRA!!!

Jag är frisk!!!! Jag håller inte på att dö! Läkaren ringde mig igår med provsvaren och allt såg bra ut, inget fel på mina blodvärden, på min lever eller på min sköldkörtel, det är stress som fått bli att må såhär!
 
ÅH vad jag är glad, nu känns det som att det nya året kan börja påriktigt och jag är mer peppad än någonsin. Fler kul grejer har nämligen hänt i veckan, jag har bland annat skrivit på kontrakt på ett nytt jobb som jag börjar med redan på torsdag nästa vecka. Gissa vad? BACHELOR!!!!!!! Mitt bästa bästa bästa program ever, ni kan ju bara föreställa er hur pepp jag är på det här? Oj oj oj, verkligen ett drömjobb. Nu i mellandagarna har jag verkligen gått och oroat mig och planerat för det värsta tänkbara och försökt hitta på en krisplan för hur jag ska kunna sköta nya jobbet i kombo med att vara dödssjuk och ligga på sjukhus men nu kan jag blåsa av dom planerna och bara vara lycklig över livet. 
 
Vill igen säga  TACK för alla fina kommentarer och stöd. Har fortfarande inte hunnit svara på alla mail som folk skrivit till mig men jag har börjat så ett svar kommer snart om du går och väntar. Nu ska jag mysa vidare med Kattis och Sally och ha en riktigt lugn lördagskväll i soffan, jobbar nämligen hela helgen så det blir inget partande för mig. Kattmys är ändå alltid bäst i längden har jag märkt? Puss och hej! <3
31 kommentarer »

Nytt

 
Gott nytt år allihopa! Hur mår ni såhär idag? Trötta hoppas jag! Själv ligger jag i soffan med katterna och äter pizza as we are speaking, precis som man ska göra 1 januari. Det är ruggigt regnväder också vilket gör allt ännu mysigare!
 
Igårkväll vart otippat lyckad! Vi var i vanlig ordning ute i sista minuten med allt men bestämde tillslut för att käka middag hos mig och sen se lite vart kvällen tog oss. Vi var runt på en himla massa olika ställen, firade in 12 slaget på en liten liten vild gaybar som vi bara hamnade på för att ta skydd mot regnet. Vi hade nog varit på 4-5 ställen innnan vi åkte hem till mig vid 06 alla tre och åt resterna av svamprisotton från middagen, kul nyår helt klart! Och visst var vi snygga? Tycker att vi städade upp oss rätt bra.
 
Känner mig så pepp på att 2018 ska dra gång, tror verkligen på det här året och är sjukt peppad! 
8 kommentarer »
Nästa sida