HURRA!!!

Jag är frisk!!!! Jag håller inte på att dö! Läkaren ringde mig igår med provsvaren och allt såg bra ut, inget fel på mina blodvärden, på min lever eller på min sköldkörtel, det är stress som fått bli att må såhär!
 
ÅH vad jag är glad, nu känns det som att det nya året kan börja påriktigt och jag är mer peppad än någonsin. Fler kul grejer har nämligen hänt i veckan, jag har bland annat skrivit på kontrakt på ett nytt jobb som jag börjar med redan på torsdag nästa vecka. Gissa vad? BACHELOR!!!!!!! Mitt bästa bästa bästa program ever, ni kan ju bara föreställa er hur pepp jag är på det här? Oj oj oj, verkligen ett drömjobb. Nu i mellandagarna har jag verkligen gått och oroat mig och planerat för det värsta tänkbara och försökt hitta på en krisplan för hur jag ska kunna sköta nya jobbet i kombo med att vara dödssjuk och ligga på sjukhus men nu kan jag blåsa av dom planerna och bara vara lycklig över livet. 
 
Vill igen säga  TACK för alla fina kommentarer och stöd. Har fortfarande inte hunnit svara på alla mail som folk skrivit till mig men jag har börjat så ett svar kommer snart om du går och väntar. Nu ska jag mysa vidare med Kattis och Sally och ha en riktigt lugn lördagskväll i soffan, jobbar nämligen hela helgen så det blir inget partande för mig. Kattmys är ändå alltid bäst i längden har jag märkt? Puss och hej! <3
20 kommentarer »
Helena H

Åh! Vad fantastiskt skönt att höra! ❤️❤️❤️ Och så roligt med det nya jobbet! Grattis! 😃😍

johanna

Hej alla det fungerade verkligen och jag är stolt över att kunna vittna. Jag såg ett inlägg om hur en kvinna blev återförenad med sin man och jag bestämde mig för att prova den här doktorn som hjälpte henne eftersom min relation misslyckades. Även om jag aldrig trodde på andligt arbete. Jag försökte motvilligt, eftersom jag var desperat, men till min stora överraskning hjälpte denna läkare mig och min relation är nu perfekt precis som han sa att min man nu behandlar mig som en drottning, även när han hade sagt det förut älskar han mig inte längre. Tja, jag kan inte säga mycket men om du går igenom svårigheter i ditt förhållande här är e-posten drogunduspellcaster@gmail.com din partner kommer definitivt tillbaka till dig.

amanda

skönt att höra att du inte är sjuk och wow grattis till bachelor!!! älskar självklart också bachelor - du kommer vara grym! passar dig perfekt 😻

maria h

håller med amanda

anonym

Skönt att höra . God Fortsättning på det Nya Året och Grattis och lycka till med det nya jobbet. Det kommer du att klara fint.

Maria

Vad bra. Då kan du släppa det och gå vidare. Så glad för din skull. Stor kram till dej och söt katterna. 😊😻❤

Anonym

Va bra! Lycka till nu med nya jobbet! Ser framemot en ny säsong av Bachelor.

Madeleine

Stort grattis till det nya jobbet och kan ju inte påstå att man inte är avundsjuk. & ett ännu större grattis till att du är frisk! Jag själv har haft återkommande problem med både mage & stress, kroppen har kraschat på liknande sätt som din, & förstår hur energitömmande det är när knopp och kropp inte mår bra.
Din blogg har jag följt länge, längre nu och din härliga och lättsamma inställning till livet och gladlynta blogg har alltid varit min favorit.
Så härligt att höra att det går åt rätt håll :-)

Alicia D

<3 <3! glad att höra detta Ainis!!

Ps. du kan väl ta med någon av våra singel-tjejkompisar i Bachelor hihihihi

Amanda

Vad roligt att höra 🤗 grattis till nya jobbet och provsvaren 🎉

Johanna

Åh så skönt! 😄 Och grattis till nya jobbet!! 💪✌️

Hallå hallå!

Gud vad skönt och GRATTIS till jobbet!!! :D
Även mitt favoritprogram.
MEN. En önskan - snälla välj en annan "typ" av bachelor till nästa säsong.
Två säsonger i rad nu har det varit blonda, gråa, östermalmskillar. Snälla välj någon sexig skåning eller göteborgare med härlig personlighet.

Anonym

Åh vad skönt. Måste bara tipsa om världens bästa kosttillskott mot stress. Ksm-66. Läs om det. Jag äter det mot subklinsk hypotyreos (sköldkörteln) eftersom levaxin har får stor påverkan på mitt hjärta säger läkaren. Men detta! Finns flera klinska studier och sen jag började är min magkatarr borta, och innan åt jag starka receptbelagda tabletter för magen varje dag. Ksm-66 finns på Life gör 219 kr för två månader, som hittar!

Kjell

många grattis till Solnas sötaste och charmigaste tjej,
till jobb och hälsa - fira med lite bubbel och en GT.
fick du mitt kort från London ?

THERESA WILLIAMS

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

Camilla

Du dog väl inte av lycka nu istället ?? ;-)

Anonym

Saknar dina inlägg :(

Anonym

Saknar dina inlägg :(

Erik

Du är saknad!

jessica tremblay

Hej, är här inte bara att vittna utan också att uppmuntra människor som står inför civil- eller relationsproblem. Om Dr Ogundus fantastiska verk, e-post: drogunduspellcaster@gmail.com jag var förlorad i kärlek med min man tills en kvinna tog honom ifrån mig. då ropade jag till min vän och hon berättade för hur hon mötte ett liknande problem och gav denna stora man kontakt med mig och jag gav alla de föremål han behövde för stavningen och nu är glad igen att leva i kärlek med min familj. Jag anställer dig att kontakta den här mannen. Din berättelse eller smärta kommer att förändras inom några dagar och du kommer att le som jag idag. Återigen är tacksam. Kontakta honom på hans email via: drogunduspellcaster@gmail.com om du står inför någon form av problem