Nytt

 
Gott nytt år allihopa! Hur mår ni såhär idag? Trötta hoppas jag! Själv ligger jag i soffan med katterna och äter pizza as we are speaking, precis som man ska göra 1 januari. Det är ruggigt regnväder också vilket gör allt ännu mysigare!
 
Igårkväll vart otippat lyckad! Vi var i vanlig ordning ute i sista minuten med allt men bestämde tillslut för att käka middag hos mig och sen se lite vart kvällen tog oss. Vi var runt på en himla massa olika ställen, firade in 12 slaget på en liten liten vild gaybar som vi bara hamnade på för att ta skydd mot regnet. Vi hade nog varit på 4-5 ställen innnan vi åkte hem till mig vid 06 alla tre och åt resterna av svamprisotton från middagen, kul nyår helt klart! Och visst var vi snygga? Tycker att vi städade upp oss rätt bra.
 
Känner mig så pepp på att 2018 ska dra gång, tror verkligen på det här året och är sjukt peppad! 
5 kommentarer »
THERESA WILLIAMS

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

maria h

Gott nytt år! ,jättebra sj då?,trött nej! jag åt pizza då med,vid tolvslaget tog jag kort med min mobil på fyrverkerierna och filmade samtidigt,sen laddade jag upp allt innan jag gick och la mig...ja ni var snygga och är de med.

Josefine

Gott nytt år!

Maria

Snälla aina hur gick det med läkarbesöket. Hoppas bra. Kram fr mej. 😇

johanna

Hej alla det fungerade verkligen och jag är stolt över att kunna vittna. Jag såg ett inlägg om hur en kvinna blev återförenad med sin man och jag bestämde mig för att prova den här doktorn som hjälpte henne eftersom min relation misslyckades. Även om jag aldrig trodde på andligt arbete. Jag försökte motvilligt, eftersom jag var desperat, men till min stora överraskning hjälpte denna läkare mig och min relation är nu perfekt precis som han sa att min man nu behandlar mig som en drottning, även när han hade sagt det förut älskar han mig inte längre. Tja, jag kan inte säga mycket men om du går igenom svårigheter i ditt förhållande här är e-posten drogunduspellcaster@gmail.com din partner kommer definitivt tillbaka till dig.